BUSINESS

Webbureau

Et webbureau er et digitalt eller online bureau, der har kompetencer inden for kreativ eller teknisk udvikling af internetbaserede produkter og / eller tjenester. Disse færdigheder spænder fra mere generelle emner som webdesign, webudvikling, e -mailmarketing og kampagnesider til mere specialiserede færdigheder som viral marketing, bannerreklame, søgemaskineoptimering, mobilapps, sociale medier og mere.

Nogle webbureauer er udelukkende optaget af design og den kreative proces, mens andre udelukkende fokuserer på teknisk udvikling og implementering. De fleste arbejder dog med begge kompetencer, og nogle har også udviklet deres eget opdateringssystem.

Webdesignere har et varieret sæt opgaver og ansvar. En designer rolle drejer sig imidlertid om at skabe layout og visuelle aspekter af et websted.

Deres mål er ofte at sikre, at webstedet er både visuelt tiltalende og brugervenligt og tilskynder besøgende til at blive her så længe som muligt. Ud over de generelle rammer og layoutstrukturen betyder det også at overveje og konstruere konverteringsgenererende elementer, samt at designe websider på en måde, der oversættes godt på tværs af forskellige enheder.

Webdesignere skal holde sig opdateret om de nyeste webdesigntrends og overholde visse standarder og bedste praksis. De beskæftiger sig ofte med mærkebilleder, farvepaletter, skrifttyper og så videre. Mange vil endda oprette en webdesign -stilguide for at sikre, at hvert websted ser konsistent ud.

Skal du vælge et webbureau eller en webdesigner?

Du (klienten) har gennemsøgt den lokale og online scene for en virksomhed for at hjælpe med at bygge dit websted, forme dit marketingmateriale og potentielt skubbe marketing ud. Du har haft et par forskellige ‘omfang’ -opkald og endda to fysiske møder med steder tæt på din virksomhed. Du har modtaget en række forslag tilbage fra de virksomheder, du har kontaktet, og begynder snart at indse den brede vifte af priser og terminologi. Især ser du nogle virksomheder mærket som digitale eller kreative bureauer og andre som webdesignfirmaer.

At vælge den rigtige pasform handler lige så meget om din personlighed (som kunde og virksomhed), som om hvad bureauet eller webdesignfirmaet kan tilbyde dig. Om forholdet fungerer, er nogle rigtige tunge eHarmony.com -ting. Men først … nogle Quick & Dirties.

Webbureau

Quick & Dirty: Fokuseret på en brugerdefineret, førsteklasses oplevelse fyldt med spørgsmål, forskning og leverancer undervejs. Et digitalt agentur sigter mod at være eksperter langs spektret fra design til udvikling til marketing. De kommer i ukrudtet med tilsyneladende trivielle (på det tidspunkt) spørgsmål, og de er stolte over at være i stand til at løse komplekse problemer og forenkle det inden for design eller udvikling til forbedring af virksomheden. Standarden for en designer eller udvikler i et bureau er typisk højere end andre typer virksomheder Webbureau. På grund af dette ansætter de og plejer eksperter inden for hvert af de servicefelter, de tilbyder. Dette kommer til en præmie til virksomheden og gennemførelsesomkostninger for kunden. Der tilbydes ingen fast menu med webdesign, logoer eller marketing. Det er alt tilpasset klienten. Webbureauer er dyrere end webdesignfirmaer, og kunden betaler i det væsentlige for tiden for at fuldføre projektet eller strategien.

Webdesignfirma

Quick & Dirty: Efter en mere struktureret proces, hvor de projekter, de tager på, fokuserer mere på slutresultaterne og mindre på læring af mærket eller strategien for at nå frem til det bedste designfokus. Tidslinjer er kortere og tjenester mindre tilpassede. De stiller færre spørgsmål på forhånd. Webdesignvirksomheder er i stand til bedre at specialisere sig i bestemte brancher og generere skabeloner eller retningslinjer for fremtidige kunder inden for disse brancher. De fremhæver vigtige tjenester, der kan hjælpe med at få eksponering, men typisk på lokalt plan. Komplekse applikationer, integrationer eller projekter er ofte ikke i deres hjulhus, da de ikke har udvikleren opbakning til at understøtte massiv skalering. Webdesignvirksomheder er mere stive i deres priser og er mere overkommelige end digitale bureauer.

Webbureauer og webdesignfirmaer falder ikke altid perfekt ind i de ‘forme’, der er angivet ovenfor, men pointen er at hjælpe med at skabe opmærksomhed om de forskelle og beslutninger, du vil blive konfronteret med at tage, før du trækker aftrækkeren på et engagement. Hvis det er en ting, vi som virksomhed har set gennem årene, er det ikke, om projektet bliver gennemført eller bliver gjort godt (selvfølgelig er det givet!), Men det er, om personlighederne passer eller ej.

Det er mennesker, der træffer beslutninger, skaber og driver projekter … ikke metoder, processer eller standarder selv.

Hvad en virksomhed har brug for, ja … er hvad en virksomhed har brug for. Men ofte er det behov ikke det, der udføres. Det er personlighederne bag behovet, der driver beslutninger, der undertiden er optimale eller ej til det specifikke forretningskrav. Ak, det er den måde, verden fungerer på. Imidlertid er det en enorm potentiel hjælp at finde frem til den rigtige ‘partner’ at kalde, at personlighedspræference. Held og lykke og glad agenturjagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *